Vodafone Romania, al doilea operator telecom de pe piata locala, introduce in portofoliul sau de abonamente pentru companii serviciile 4G in toate pachetele Red si adauga servicii noi pentru celalalte tipuri de planuri tarifare.

Toti clientii business, noi si existenti, care opteaza pentru un abonament Red vor avea acces la serviciile 4G, un SIM 4G si posibilitatea de a alege un smartphone 4G. Acestia primesc trafic de date de pana la 4 GB.

Astfel, cei care opteaza pentru un abonament Red Top (75 de euro pe luna) pot achizitiona Samsung Galaxy S4, la pretul de 1 euro (TVA inclus), Tot la pretul de 1 euro (TVA inclus) este disponibil si Nokia Lumia 925 pentru cei care aleg abonamentele Red (45 de euro pe luna), respectiv HTC One Mini pentru abonamentele Red Start (29 de euro pe luna)

Pentru clientii care au nevoi de comunicare mai reduse, Vodafone introduce pachetele White: White Start (7 Euro), White Plus (10 Euro) si White Smart (15 Euro), care ofera convorbiri si SMS-uri nelimitate in retea (pentru abonamentele White Plus si White Smart), precum si trafic de date de pana la 500 MB.

Clientii pachetelor White pot alege smartphone-uri precum Vodafone Smart Mini la pretul de 29 euro (TVA inclus) cu abonamentul White Plus sau Samsung Galaxy Young la pretul de 1 euro (TVA inclus) cu abonamentul White Smart.

Citeste si:
Schimbari in Ministerul Transporturilor: companii, angajati, salarii
Restructurarile din gigantul...

Preturile telefoanelor sunt promotionale, pe perioada limitata.

„Facem un pas important in oferta noastra pentru companii prin includerea mai multor beneficii in toate categoriile de abonament. Astfel, am integrat in pachetele Red accesul la tehnologia 4G pentru a incuraja adoptia acestor servicii in Romania si a oferi clientilor nostri cele mai mari viteze, de pana la 100 Mbps., a declarat Markus Lause, managerul diviziei de business a Vodafone Romania.

Vodafone Romania va extinde reteaua 4G in zeci de orase pana la sfarsitul anului. In prezent, reteaua 4G Vodafone acopera un numar total de 10 orase mari ale tarii, cu viteze de pana la 100 Mbps: Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara si Bucuresti.
Reteaua 4G are o acoperire outdoor de 89% in Bucuresti si o acoperire de peste 90% in 7 din cele 10 orase cu retea 4G din Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Ce ar trebui sa urmaresti daca vrei sa ai succes cu o afacere mica