Producatorul de echipamente de retelistica D-Link il numeste pe Laurentiu Trocan in functia de director de vanzari

Incepand cu acest an, Laurentiu Trocan (foto) este noul country sales manager al D-Link Romania, unul dintre cei mai mari furnizori de retelistica din Romania, luand locul lui Mihai Marcu, fostul director de vanzari al companiei.

In noul sau rol, Laurentiu Trocan va fi responsabil de coordonarea operatiunilor companiei pe piata din Romania, dezvoltand strategii de marketing si vanzari atat pentru sectorul de business, cat si pentru consumatorii individuali.

Laurentiu Trocan are o vasta experienta in vanzari, in domenii precum IT, telecomunicatii, dar si in cel medical. Anterior colaborarii cu D-Link Romania, Trocan a coordonat activitatile de marketing, vanzari si dezvoltare de business din cadrul companiei Softelligence Romania. De asemenea, a detinut functia de director de marketing si vanzari pentru Medicover. Din 2004, timp de 3 ani, Laurentiu Trocan a fost director de vanzari in cadrul Adecco IT Romania.

Managerul roman este licentiat al Facultatilor de Comert Exterior si Finante - Banci, din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

Principalii concurenti ai D-Link pe plan local sunt TP-Link si Belkin (Linksys).

Citeste si:
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Andra Olar-Caragea este noul...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
O nouă rundă de finanțare pentru UiPath: la cât e evaluată compania
Setari Cookie-uri