Vodafone Marea Britanie a negat informatiile dintr-un raport al RootMetrics, companie mobila de analiza, care a scos in evidenta faptul ca reteaua companiei britanice este de departe cea mai putin performanta, scrie Mobileworldlive.com.

Intr-un email trimis catre publicatie, Vodafone spune ca aceste rezultate precum si raportul nu trebuie luat in serios nici de presa, nici de clientii companiei.

Operatorul spune ca felul in care RootMetrics a testat retelele “nu urmeaza standardele industriei si nici nu este impartial si, mai mult, are date care ar putea fi vechi de peste sase luni”.

RootMetrics, din perspectiva Vodafone, a realizat testarile intr-o “maniera inconsistenta”.

De partea cealalta, compania de analiza a pus mult accent pe rigurozitatea testarilor. Cercetatorii, au transmis ei, au condus peste 23.000 de mile prin Anglia, Tara Galilor, Scotia si Irlanda de Nord, colectand peste 84.000 de mostre. Aceasta ar fi echivalentul a o mostra per suta de contracte mobile in Marea Britanie.

Si rezultatele au dat batai de cap operatorului telecom Vodafone.

In fiecare categorie – exceptand viteza retelelor – Vodafone este ultima. Restul categoriilor sunt apeluri, Internet mobil, text si soliditatea/autonomia retelelor. Celelalte retele luate in calcul sunt EE, 3UK si O2.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri