Un videoclip publicitar pentru imbracaminte in care sunt prezentate 10 de perechi de necunoscuti, care se intalnesc pentru prima data si se saruta, a devenit viral in mediul online. Dupa doar sase zile de la postare, clipul a strans peste 52 de milioane de vizualizari.

Filmuletul intitulat "First Kiss" (n. red - Primul Sarut) este filmat alb-negru si prezinta 20 de persoane care nu se cunosc intre ele si se saruta atunci cand se vad pentru prima data.

Intre acestia sunt prezentate si doua perechi de acelasi sex.

Protagonistii sunt filmati in trei etape, stangaci la primul contact, apoi sarutandu-se si la final reactia de dupa sarut, in care majoritatea zambesc, iar altii intreaba numele partenerului cu care tocmai s-au sarutat.

Videoclipul se incheie cu replica uneia dintre femeile participante care intreaba daca il mai poate saruta inca o data pe partenerul sau.

Sursa foto: Captura Youtube.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri