Altex va deschide un nou magazin al retelei Media Galaxy pe 28 martie, in Craiova, in urma unei investitii de circa un milion de euro.

Showroom-ul va fi amplasat in mall-ul Electroputere Parc si va oferi peste 2.500 de metri patrati si spatii de demonstratii cu cele mai noi produse, de la gadget-uri si pana la electrocasnice.
„Investitia este raspunsul companiei la interesul craiovenilor pentru oferta Media Galaxy, interes subliniat de traficul in crestere pe site, cu peste 50% crestere in 2013 fata de 2012, unde o pondere importanta este cea a vizitatorilor din zona de Sud a tarii", a declarat Dan Ostahie, presedinte si CEO al Altex Romania.
Odata cu deschiderea din Craiova, Media Galaxy isi consolideaza prezenta la nivel national, acoperind si zona de Sud a tarii. Noul Media Galaxy va deservi atat Craiova, cat si orasele limitrofe, Calafat, Caracal, Corabia, Filiasi, Segarcea si Slatina.
In noul magazin vor lucra in jur de 30 de angajati.
Media Galaxy, companie care face parte din grupul Altex, dispune de o retea de 15 magazine la nivel national, dar ofera si servicii online de cumparaturi.
Principalii concurenti ai grupului Altex pe plan local sunt eMAG, Flanco sau Domo Retail.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri