Intotdeauna vor fi persoane care vor critica orice – fie ca este vorba de o carte, restaurante sau CFR, dar in acest caz, Tim Cook, actualul CEO al Apple, este extrem de vehement in critica acestei carti, numind-o chiar si “o aiureala”.

Intr-un eMail trimism catre CNBC, Cook subliniaza ca volumul nu reuseste sa cuprinda deloc spiritul lui Jobs sau, in general, al companiei. El chiar a “aruncat” cartea alaturi de altele despre Apple pe care le considera “nonsensuri”. “Aceasta aiureala apartine alaturi de alte carti despre Apple pe care le-am citit. Nu reuseste sa cuprinda deloc spiritul Apple, al lui Steve, sau a oricarei alte persoane din companie”.

Cu toate acestea, el spune ca “Intotdeauna am avut multe persoane care s-au indoit de noi. Acestia doar ne-au facut mai puternici”.

Kane a raspuns pentru publicatia Re/Code spunand ca probabil reactia lui Cook vine ca urmare a faptului ca a reusit sa atinga “un nerv sensibil. As fi multumita sa vorbesc cu el sau cu oricine altcineva din cadrul Apple, in public sau in privat”.