BlackBerry, candva unul dintre cei mai importanti producatori de telefoane mobile, ia in calcul un exit din productia de telefoane daca divizia va continua sa ramana neprofitabila, scrie Reuters.

John Chen, CEO-ul BlackBerry, a aratat ca o alternativa pentru compania canadiana de a-si reveni este de reprezentata de intrarea pe segmentul corporate cu investitii, achizitii si noi parteneriate.

“Daca nu mai putem face bani din telefoane, nu le vom mai produce”, a spus seful BlackBerry intr-un interviu.
BlackBerry a vandut 52,3 milioane de dispozitive mobile in 2011, in timp ce in ultimul trimestru a vandut numai 2 milioane de unitati.

Chen, care a preluat operatiunile BlackBerry in toamna anului trecut a mai precizat ca impreuna cu grupul canadian urmaresc investitii sau parteneriate cu companii din diferite industrii – precum financiar, medial sau servicii de avocatura, domenii care au nevoie de comunicatii securizate.

CEO-ul BlackBerry a mai punctat faptul ca este interesat si de mici achizitii care sa intareasca prezenta companiei in anumite domenii.

Citeste si:
Mobile World Congress 2019: Cele mai noi tehnologii si gadgeturi
Mobile World Congress 2019:...

Producatorul canadian de telefoane mobile a inregistrat in luna martie o scadere de 64% a veniturilor, in valoare de 423 de milioane de dolari.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri