Incepand cu aceasta saptamana, clientii RCS&RDS Digi Mobil, persoane fizice si juridice, beneficiaza de acoperire la nivel national, datorita unui acord de Roaming National, incheiat intre Vodafone Romania si RCS & RDS, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice, acord incheiat pentru o perioada de 2 ani.

Serviciul de roaming national le da posibilitatea clientilor Digi Mobil sa comunice si atunci cand nu se afla in aria de acoperire a retelei Digi Mobil. Selectia modului de Roaming National se face automat, fara interventia utilizatorilor sau modificari in setarile telefonului.

Clientii vor beneficia de aceleasi tarife pentru apeluri si sms-uri in roaming national ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil. Din luna iulie 2014, roamingul national va fi disponibil si pentru serviciul de date mobile.

Incepand cu luna aprilie, RCS&RDS isi extinde aria de acoperirea retelei mobile, prin utilizarea frecventei de 900 Mhz. Reteaua de 900 MHz este construita tot pe tehnologie de generatia a3-a (3G) si reprezinta o extindere a retelei de 2100 MHz, clientii avand astfel acces la Internet din intreaga retea.

Principalii concurenti ai RCS&RDS sunt Romtelecom, UPC Romania, precum si Orange, Vodafone si Cosmote.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri