Operatorul telecom RCS&RDS intra mai puternic pe segmentul telefoniei mobile printr-un abonament cu minute nelimitate catre orice retea de telefonie fixa si mobila si catre retele internationale, la 5 euro/luna cu TVA inclus.

Clientii RCS & RDS, persoane fizice care opteaza pentru noul abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, platesc un tarif lunar de 5 euro/luna (TVA inclus) daca:

  • sunt abonati la serviciile Digi Net si Digi TV Cablu/Satelit
  • sunt abonati la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit si achizitioneaza intre 2 si 4 abonamente

Daca sunt abonati la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit si achizitioneaza doar un abonament, tariful Digi Mobil Optim Nelimitat este de 7 euro/luna (TVA inclus). Persoanele care doresc sa contracteze noul abonament de telefonie mobila si nu sunt clienti la serviciile de internet fix sau televiziune, platesc un tarif de 10 euro/luna(TVA inclus).

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat include si internet mobil nelimitat, primii 5 GB trafic fara limitare de viteza, cu viteza de acces de pana la 21,6 Mbps.

Operatorul teleccom intra astfel in concurenta mai puternica cu principalii operatori de telefonie mobila – Orange, vodafone si Cosmote.

Orange are oferte de telefonie mobila (voce) incepand cu 7 euro/luna, suma in care sunt incluse 100 de minute nationale in afara retelei pe fix si mobil si 1000 de minute in retea, precum si alte beneficii, printre care si Internet mobil.

Cel mai ieftin abonament de voce la Vodafone este Vodafone Easy, la 7 euro/luna - acesta include 110 minute nationale in afara retelei, 1.100 in retea si 25 MB trafic de date. Cel mai scump abonament de date la Vodafone este Vodafone Red, pretul fiind de 45 euro/luna.

Cel mai ieftin abonament de voce in cazul Cosmote are un pret similar, de 7 euro, incluzand acces la Internet, apeluri gratuite spre reteaua Romtelecom si in retea si 50 de minute nationale si internationale in zona 1.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri