2 Mai 2014

Va mai amintiti de Liliana Solomon, fosta sefa Vodafone? Are un nou job ca director financiar



Fostul director general al Vodafone Romania Liliana Solomon, devenita ulterior director financiar al Vodafone Group pentru Europa, a fost numita director financiar al furnizorului de software si servicii de comunicatii Unify, companie mixta a Siemens si a fondului de investitii The Gores Group.

"Continuam transformarea Unify intr-un adevarat lider in domeniul software si al serviciilor de piata, iar un director financiar puternic si experimentat este esential pentru succesul nostru", a declarat intr-un comunicat directorul general al Unify, Dean Douglas, citat de Mediafax.

El a aratat ca Liliana Solomon a fost director financiar la unele dintre cele mai mari companii din industria telecomunicatiilor si are experienta in a lucra la companii care trec printr-un proces de transformare, ceea ce o face potrivita pentru echipa Unify.

Solomon a fost cel mai recent director financiar al Vodafone Group pentru regiunea Europa, iar anterior a ocupat functia de director general al operatiunilor din Romania al companiei de telefonie.

Ea a mai lucrat in domeniul controlului financiar si ca director financiar, de-a lungul unei cariere de 20 de ani, la Cable & Wireless, Deutsche Telekom si O.Tel.O Germany.

"Sunt incantata sa ma alatur Unify, companie care se transforma pentru a deveni lider in domeniul software si al serviciilor de piata", a declarat Solomon.

Ea il va inlocui pe Ray Leclercq, de la The Gores Group, care a fost director financiar interimar al Unify de la jumatatea anului 2013.
Unify, cunoscuta anterior ca Siemens Enterprise Communications, este o companie specializata in software si servicii in domeniul comunicatiilor.

Solutiile software oferite de Unify reunesc retele multiple, dispozitive si aplicatii intr-o platforma usor de utilizat. Rezultatul este transformarea manierei de comunicare la nivelul unei companii, care imbunatateste performantele de afaceri.



Citeste si