Windows Phone 8.1, update pe care il asteapta milioane de utilizatori ai platformei mobile de telefonie a Microsoft, va fi lansat oficial pe 24 iunie, eveniment ce va coincide si cu prezentarea noului flagship – Nokia Lumia 930, relateaza presa internationala.

Windows 8.1 va beneficia de trei ani de suport si update-uri pentru utilizatori si va aduce o serie de functionalitati pe care multa lume le asteapta.

Sistemul de operare Windows Mobile domina anumite piete, in detrimentrul iOS al Apple, regiunea Americii Latine fiind una dintre ele.

Si in Romania Windows Phone a depasit iOS ca numar de utilizatori, conform informatiilor Microsoft.

Potrivit declaratiilor Microsoft, update-ul va fi disponibil incepand cu 24 iunie in functie de tara, regiune si compatibilitatile hardware.

Pana in prezent nu se stie daca popularul model Nokia Lumia 520 va primi update la noul OS.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri