Zi de zi ne dorim sa avem mai mult timp pentru noi. Stresul si programul de lucru prelungit fac parte din rutina noastra zilnica.

Tocmai de aceea, F-Secure Romania promoveaza si sustine un stil de viata sanatos in mediul business unde timpul este atat de pretios, in special in domeniul IT.

F-Secure Step by Step” este un eveniment sportiv, organizat de catre F-Secure Romania, ce va avea loc in parcul Tineretului. Acesta se va desfasura in data de 30 mai 2014 intre orele 8:30-11:30. Sunt asteptati in jur de 200 de participanti, ce lucreaza in medii corporate, exclusiv domeniul IT. Cei ce doresc sa se inscrie o pot face pe site-ul F Secure, completand formularul de inscriere si citind regulamentul evenimentului. Inscrierea si participarea la eveniment sunt gratuite!

Fiecare invitat va primi din partea F-Secure un kit de participare iar pe lungimea traseului vor fi regasite puncte de prim ajutor, precum si apa potabila ce va fi oferita participantilor.

Asadar, daca esti un manager IT, analist IT, director IT, inginer de sistem, administrator IT, sau ai o orice alta functie ce tine de acest domeniu, te asteptam in data de 30 mai 2014 in parcul Tineretului sa ne bucuram impreuna de vremea buna facand putina miscare. Cursa va incepe de la intrarea Sincai, pe o lungime de 3,5 km si tot acolo se va incheia. Se vor oferi si premii celor mai “harnici” alergatori.

Impreuna pentru un stil de viata sanatos!

Parteneri: WorldClass, Alka.

Setari Cookie-uri