Vodafone lanseaza o noua promotie “Vorbesti, DUBLU net primesti”, prin care toti utilizatorii Cartelei Vodafone, noi si existenti, pot acumula trafic de date gratuit pentru toate apelurile efectuate si primite, indiferent de retea, conform operatorului.

Acum, orice utilizator al Cartelei Vodafone este invitat sa isi inscrie un prieten in promotia “Vorbesti, Dublu NET primesti”, prin SMS gratuit la 2777. Dupa inscrierea in campanie, ambii utilizatori vor primi cate 2MB/apel, pentru fiecare convorbire primita sau efectuata, indiferent de retea. Traficul de date se acorda de doua ori pe luna, in limita a 5GB lunar.

Clientii Cartelei Vodafone primesc primul bonus la doua saptamani de la inscrierea in campanie, iar valabilitatea acestuia este de doua saptamani. Durata minima a unui apel eligibil este de 1 minut. Valoarea minima de acordare a bonusului este de 10MB, echivalentul a cinci convorbiri telefonice. Acest trafic de date se consuma cu prioritate, inaintea oricarui alt bonus, a extraoptiunii sau a creditului si este valabil doar in tara. Clientii se pot inscrie in promotia “Vorbesti, DUBLU Net primesti” pana la data de 31 iulie 2014. Odata inscrisi in promotie, clientii beneficiaza de bonusul de Internet pana la 31 ianuarie 2015, cu posibilitatea de prelungire. Mai multe informatii despre noua oferta sunt disponibile pe www.vodafone.ro/cartela.

Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri