Compania americana CGS, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de outsourcing prezenti in Romania, va deschide un centru de suport pe piata locala, in orasul Targu Jiu, aceasta devenind cea de-a patra locatie CGS din tara, alaturi de Bucuresti, Brasov si Sibiu.

"Targu Jiu reprezinta pentru noi o noua etapa de dezvoltare. Ne-am orientat de aceasta data catre o alta regiune a tarii, dorind sa diversificam in ceea ce priveste piata muncii din care ne recrutam angajatii si, in acelasi timp, pentru a sprijini o zona in care sectorul privat este mai slab dezvoltat comparativ cu altele. Cautam persoane care sa faca fata exigentelor unei companii multinationale ai caror angajati relationeaza zilnic cu consumatori din Romania, Germania, Marea Britanie, Spania si alte tari din UE, precum si din SUA sau Canada. Testarea candidatilor este complexa intrucat trebuie ca angajatii sa aiba un nivel foarte bun de cunoastere a limbii straine in care isi desfasoara activitatea si, in plus, in functie de fiecare job in parte, o persoana trebuie sa aiba si cunostinte tehnice sau diferite aptitudini", a aratat Vladimir Sterescu, country manager CGS in Romania.

In centrul de suport din Targu Jiu, CGS va angaja pentru inceput circa 100 de persoane, pe multiple posturi: joburile disponibile in prezent acopera departamentele de resurse umane, administrativ, IT si consultanti suport clienti. "Avem criterii stricte de selectie, dar analiza noastra arata ca in Targu Jiu exista forta de munca pregatita corespunzator pentru pozitiile scoase la concurs. In conditiile in care piata muncii din Targu Jiu va raspunde pozitiv nevoilor noastre de recrutare, numarul de angajati ai centrului de suport din localitate va creste", a precizat Vladimir Sterescu.

CGS furnizeaza solutii de outsourcing in 18 limbi straine pentru servicii de customer care, suport tehnic, help desk, telesales, precum si alte servicii externalizate de multe verticale de business. In Romania, activitatea CGS este organizata in patru centre, respectiv in Bucuresti, Brasov, Sibiu si - in curand- in Targu Jiu. De la inceputul acestui an, CGS a scos la concurs peste 350 de locuri de munca, dintre care peste 150 in Sibiu, circa 100 in Brasov, iar in prezent - aproximativ inca 100 de posturi in noul centru de suport din Targu Jiu. Pentru noul sau centru de suport din Targu Jiu, CGS a inchiriat un spatiu intr-o cladire istorica pozitionata in centrul orasului, care in prezent este in curs de amenajare.

Computer Generated Solutions a avut anul trecut peste 2.500 de angajati la nivel local. Afacerile CGS s-au ridicat anul trecut la 30 de milioane de euro, in usoara crestere fata de anul anterior.

Citeste si:
CGS recrutează și în orașele din România în care nu are sediu
CGS recrutează angajați...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri