Lansarea iPhone 6, viitoarea generatie de telefoane Apple, programata in toamna acestui an, ar putea aduce un val de scumpiri producatorilor de dispozitive mobile, ceea ce s-ar putea traduce si prin scumpirea la raft a dispozitivelor, noteaza presa internationala.

Acest lucru ar putea surveni ca urmare a cresterii cererii de productie pentru cele doua modele de iPhone, programate pentru finalul acestui an - un model cu un ecran de 4.7 inch si altul cu o diagonala de 5,5 inch. Potrivit unui raport, preturile producatorilor originali de echipamente mobile (asa numitii OEM) ar urma sa creasca cu 5 – 10%, iar cresterea se va simti in perioada imediat urmatoare lansarii pe piata a noilor terminale mobile Apple.

Foxconn, Pegatron si Winstron, trei dintre furnizorii de echipamente pentru Apple, au primit din partea gigantului american comenzi uriase, problema fiind ca acestia nu au capacitatea necesara de productie pentru a face fata cererii.

Informatii despre noile telefoane iPhone fac deja inconjurul Internetului, cele mai noi date sugerand ca Apple va introduce functii NFC, dar si un Internet wireless de mai mare viteza pe viitoarele dispozitive.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri