Apple va extinde disponibilitatea noului iPhone 6 si iPhone 6 Plus incepand cu mijlocul lunii curente in alte 36 de tari, printre care si Romania, conform companiei americane.

In state precum Monaco, India si China, noile terminale ale companiei americane vor fi disponibile inca de pe 17 octombrie. Republica Ceha, Groenlanda, Malta, Polonia, Africa de Sud vor primi, oficial, iPhone 6 pe 24 octombrie. Romania se afla in “ultima grupa” anuntata, alaturi de Ungaria, Lituania, Croatia, Moldova, Serbia, Slovenia, Ucraina si Tailanda, pe 31 octombrie.

Apple va aduce deci, oficial, iPhone 6 si 6 Plus in 69 de tari si teritorii pana la finalul lunii octombrie. Consumatorii au achizitionat circa 10 milioane de device-uri in prima saptamana de la lansarea terminalului.

Wall-Street.ro va va tine la curent cu preturile iPhone 6, atat “la liber” cat si subventionat de operatorii telecom prin care va intra in tara.

Citeste si:
Apple a retras o aplicație electorală anti-Kremiln, după ce au...
Apple a retras o aplicație...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri