17 Octombrie 2014

Calin Rangu, CIO Council: IT-ul trebuie sa vorbeasca limba businessului, nu doar pe cea tehnologica



Invitat la emisiunea WALL-STREET 360, care in aceasta saptamana abordeaza tematica externalizarii IT, Calin Rangu, fondatorul CIO Council sustine ca intr-o organizatie sau firma IT-ul trebuie sa vorbeasca limba business-ului, nu doar pe cea tehnologica.

“Ar fi interesat de stiut cate companii au strategii de business. Strategia este uneori o hartie in care spui lucruri frumoase. Strategia pleaca de la viziune, dar apoi se traspune in proiecte concrete si cu rezultate. De multe ori, apare un «gap» comunicational intre IT si business. IT-ul trebuie sa fie un «enabler». IT-ul trebuie sa vorbeasca limba business-ului, nu doar pe cea tehnologica, astfel reusim sa acoperim «gap-ul» comunicational cu zona de business. Este esentiala, de asemenea, zona de guvernanta - cum iei decizii in interiorul companiei tale si cum treci de la faza cerintelor la schimbare”, a declarat Calin Rangu.

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 13-17 octombrie, dedicata Externalizarii IT&C este realizata in parteneriat cu Bitnet Solutions.



Citeste si