Intel Education Summit 2014 s-a desfasurat, saptamana aceasta, in Istanbul, Turcia. Am fost la eveniment si am vazut cum va arata clasa viitorului, dar si cum ar trebui sa evolueze educatia in era digitala.

Intel organizeaza, in fiecare an, alaturi de Microsoft, Acer sau HP, evenimentul Intel Education Summit. Tema de anul acesta a fost ”Bridging Cultures through Education” (trad. – Unirea culturilor prin educatie). Zeci de experti in educatie si profesori din Turcia si din restul Europei si-au prezentat, alaturi de oficialii Intel, viziunea asupra viitorului educatiei. Cu toate ca Intel este cunoscuta in special pentru procesoare, compania are si o implicare enorma in ceea ce priveste educatia, organizand concursuri precum Intel ISEF – la care s- a facut remarcat tanarul Ionut Budisteanu, sau Intel Business Challenge.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Media screen/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri