Unul dintre cei mai activi producatori de solutii software educational de pe piata din Romania si brand prezent in marketplace-ul Softlead, PitiClic (Infomedia Pro) reprezinta cea mai buna alternativa de stimulare a micutilor din gradinite si scoli.

Prin tipologiile de produse pe care le ofera, PitiClic este prietenul loial al copiilor si sprijinul de nadejde al parintilor, care stiu ca exercitiile de matematica, logica, limba si comunicare, perspicacitate, educationale (conform materiei studiate si a programelor scolare in vigoare) pot inlocui sau cel putin pot completa cu succes alte forme de invatare.


De ce aleg pasionatii de business produsele educationale PitiClic pentru copiii lor?

Aplicatiile software educationale pe care le comercializeaza PitiClic sunt considerate un excelent instrument de stimulare a atentiei, a spiritului de observatie, a memoriei vizuale, activate prin jocuri de educatie financiara pentru copii, redate prin povesti si basme cu si despre bani. De asemenea, seriile Academia DubluClic, Play and Discover with the E.U. sau cele specializate (Cazemata MATE) sunt instrumente valide prin care creativitatea, atentia, determinarea sunt puse in valoare alaturi de prietenul celor mici, personajul celebru PitiClic.

Produsele pot fi achizitionate atat in varianta CD, cat si tip licenta download sau pot fi accesate cu ajutorul dispozitivelor inteligente (terminale mobile smart sau tablete cu sisteme de operare Android sau iOS), prin comanda direct de pe site-ul producatorului sau din marketplace-ul Softlead.

“Avem peste 1.000.000 de clienti incantati de produsele PitiClic”

„PitiClic este o expunere personalizata pentru copii a conceptelor primare educationale si de business, pregatind micutii pentru pasii urmatori pe care ii vor face in lucrul cu instrumente financiare avansate. Modelarea celor mici prin astfel de atractii jucause este un fenomen folosit la nivel international, ce a dat rezultate excelente in formarea gandirii profunde si analitice pe termen lung. Ne bucuram sa fim extrem de activi si bine pozitionati pe piata solutiilor software educationale, estimata la nivel global la 7.7 miliarde de dolari, in anul 2013”, Valeriu Giurgiulescu, Director General, Infomedia Pro.

Infomedia Pro este o companie cu capital integral romanesc infiintata in anul 1997. Cu o experienta vasta in realizarea de aplicatii multimedia interactive (peste 200 de produse, peste 2000 de module dezvoltate – entitati educationale; de la 2, 3 CD-uri vandute lunar in 1997, in anul 2010, compania anunta circa 300 000 pe an), Infomedia Pro a realizat un efort sustinut pe parcursul celor peste 17 ani de existenta, pentru a castiga un rol important pe piata de software interactiv din Romania.

Activitatea principala a firmei este realizarea de programe software. Majoritatea programelor realizate de catre Infomedia Pro se inscriu in categoria: Software educational interactiv. Tipuri: Programe multimedia interactive (tip joc interactiv) bazate pe conceptul de invatare prin descoperire si joc; Lectii multimedia interactive – utilizate ca metode de invatare moderne; Programe de testare de cunostinte / teste multimedia interactive; Dictionare multimedia interactive. Crearea software-urilor educationale se realizeaza prin implicarea directa a cadrelor didactice si a specialistilor psiho-pedagogi si sunt create pentru a oferi un suport in invatare. Toate softurile create respecta curriculumul national si acopera majoritatea disciplinelor de studiu. In prezente Infomedia Pro produce programe educationale, jocuri educative pentru Windows, Mac, iOS si Android (pentru calculatoare personale, tablete si telefoane inteligente). O alta activitate realizata de catre Infomedia Pro este realizarea de produse educationale fizice care includ software interactiv.

Din anul 2011, compania se poate mandri cu introducerea unui concept revolutionar de produs hardware plus software, „activ“ pe piata de produse educationale. Device-urile de introducere a datelor (tastatura si mouse) sunt inlocuite cu un alt gen de device, “Covorasul PitiClic”. Este un “covoras” special in genul covoraselor de dans, prevazut cu butoane selectabile cu ajutorul picioarelor, care se conecteaza la calculator prin USB. PitiClic ACTIV!

Sa cladim impreuna viitorul copiilor nostri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri