„Cel mai mare proiect de anul trecut a fost realizat pentru compania Danone, constand in dezvoltarea unei solutii de suport decizional cuprinsa din construirea unui Data Warehouse si solutii de Business Intelligence bazate pe platforma QlikView si Microsoft”, a declarat Ionut Toader, manager al companiei.

Relevance are peste 100 de clienti, avand experienta in multe industrii. Relevance lucreaza pentru companii din domeniul bancar, retail, din materiale de constructii, productie alimentara, servicii medicale, productie de echipamente industriale si multe altele.

„Experienta de peste 10 ani si specializarea in Business Intelligence asociativ, care contribuie la optimizarea proceselor decizionale, ne-au ajutat sa crestem, atat prin proiectele existente, cat si prin proiectele noi, cu un grad inalt de complexitate”, a completat Ionut Toader.

Citeste si:

Relevance doreste sa isi creasca afacerile in acest an cu peste 20% fata de anul trecut, pana la 700.000 de euro, prin extinderea portofoliului. Compania vizeaza sa lucreze pentru companii din industria bancara, asigurari, productie alimentara, energie si altele.

Datorita noilor proiecte, Relevance se pregateste, in 2015, sa angajeze inca sapte persoane. Cresterea echipei a inceput anul trecut, cu cinci angajati, ca urmare a cererii tot mai mari. In prezent, compania are 14 angajati.