Incepand din 14 mai 2015, RCS & RDS creste vitezele de acces la internetul fix pentru persoanele fizice si introduce patru canale HD in grila de programe, gratuit si fara nicio obligatie contractuala suplimentara.

In plus, abonamentul Digi Net Fiberlink 200 va deveni Digi Net Fiberlink 300, fara nicio modificare de tarif lunar, iar clientii se vor bucura de viteze mai mari de download si upload.

Clientii companiei care au in prezent abonamentul Digi Net Fiberlink 100 vor beneficia de viteze de download de pana la 100 Mbps, iar cele de upload vor creste de la 30 Mbps, pana la 100 Mbps. Vitezele de acces la internet pentru clientii Digi Net Fiberlink 300 (fostul abonament Digi Net Fiberlink 200) se vor mari automat pana la 300 Mbps pentru download si pana la 100 Mbps pentru upload.

Abonamentul Digi Net Fiberlink 500 ofera viteze de download de pana la 500 Mbps si de upload de pana la 200 Mbps. Cea mai mare viteza la internet din Romania se regaseste in pachetul Digi Net Fiberlink 1000, vitezele de download ajungand pana la 1000 Mbps, iar pentru upload pana la 200 Mbps.

Retail jobs

„Clientii nostri sunt obisnuiti cu strategia companiei de a imbunatati permanent oferta de servicii si in acelasi timp de a mentine preturi avantajoase si adaptate puterii de cumparare din Romania. Stim ca viteza este importanta si, de aceea, vom continua sa investim in evolutia tehnologiei pentru a le asigura clientilor nostri, cea mai stabila conexiune la internet.” a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

In plus, clientii Digi Net Fiberlink 1000 beneficiaza gratuit de spatiu de stocare de 50 GB in Digi Storage, serviciul de stocare, partajare si organizare a datelor personale in cloud, iar cei care sunt abonati la Digi Net Fiberlink 500, de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclusa), utilizatorii pot opta pentru un spatiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridica la 6 RON (TVA inclusa), pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclusa), iar pentru 300 GB si 1 TB, preturile sunt de 15 RON, respectiv 30 RON/luna (TVA inclusa).

Preturile abonamentelor Digi Net Fiberlink sunt cuprinse intre 29 lei/luna (TVA inclusa) si 55 lei/luna (TVA inclusa).

Citeste si:
Orange vrea sa isi mareasca portofoliul de clienti TV si ofera...
Orange vrea sa isi mareasca...

In plus, incepand de astazi, compania va adauga in grila de programe, patru canale HD, disponibile in pachetele de televiziune digitala prin cablu si prin satelit. Astfel, abonatii companiei vor viziona gratuit: prin cablu – canalele de televiziune Digi Sport 3 HD, AXN HD, HBO Comedy HD si Cinemax HD; iar prin satelit – ultimele 3 canale. Pentru a urmari canalele HBO Comedy HD si Cinemax HD, clientii trebuie sa aiba activata extraoptiunea HBO sau HBO Makpack. Abonatii care utilizeaza CAM-uri HD, precum si cei care detin decodoare HD dar nu vizualizeaza automat noile canale in grila, vor trebui sa faca o scanare automata a grilei pentru receptionarea celor 4 noi programe in format HD.

“Continuam strategia de a le oferi clientilor nostri continut diversificat si relevant, pentru a satisface preferintele intregii familii. Totodata, calitatea superioara a imaginii HD aduce un avantaj in plus clientilor nostri cand vizioneaza productiile cinematografice oferite de AXN HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, dar si atunci cand urmaresc cu emotie cele mai importante competitii sportive interne si internationale.” a adaugat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Citeste si:
Orange și RCS&RDS, investigate de Consiliul Concurenței. Care sunt...
Orange și RCS&RDS,...

Preturile abonamentelor Digi TV digital incep de la 29 lei (TVA inclusa), in grila de programe regasindu-se peste 100 de canale. In prezent, in oferta de servicii de televiziune digitala si prin satelit sunt pana la 27 de canale in format HD. Preturile abonamentelor si numarul de canale variaza in functie de pachetul de servicii pentru care opteaza clientii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri