Media Galaxy a investit un sfert de milion de euro in reamenajarea magazinului din complexul comercial Tom din Constanta, conform companiei.

„Design-ul avangardist reflecta experienta omni-channel pe care compania o ofera, ce integreaza atat partea de magazin online, cat si serviciile de care clientii beneficiaza in magazin, ce au rolul de a facilita procesul de achizitie in online. Media Galaxy Constanta devine cel mai avangardist show room ce are o importanta strategica datorita pozitionarii, cat si momentului in care compania a realizat aceasta investitie. Acest lucru este datorat perioadei estivale, pe parcursul careia, in Mamaia si in Constanta, peste 40.000 de turisti se bucura, in fiecare zi, de atractiile de la malul marii, printre care si shopping-ul”, subliniaza oficialii companiei.

Show room-ul are o suprafata de 3000 de metri patrati. In magazinul ce surprinde prin noul design, clientii pot gasi peste 15.000 de produse.

”Am investit in centrul comercial din Constanta pentru ca suntem pe deplin increzatori in potentialul acestui magazin, pentru ca se adreseaza atat constantenilor, cat si tuturor celor care vor sa investeasca in gadget-uri care sa le faca vacanta mai frumoasa”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex Romania.

Magazinul are in prezent 40 de angajati.

Citeste si:
Reportaj la Electroputere Parc: Cum arata primul mall din Craiova...
Reportaj la Electroputere...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Media Galaxy: Un al doilea magazin deschis in Timisoara