Seria celor cinci cursuri care vor avea loc la hotel Radisson Blu Bucuresti va incepe pe 16 septembrie si este dedicata programatorilor IT, project managerilor din departamentele de dezvoltare IT, responsabililor de operațiuni IT, analistilor de business dar si celor care doresc sa-si eficentizeze modul de lucru.

Cel mai important eveniment al turului va avea loc pe 6 si 7 octombrie 2015 si il va avea ca trainer pe Simon Brown, Agile Guru in Agile Architecture. Participantii cursului Coding the Architecture vor avea ocazia sa discute direct cu Simon Brown, autor al “Software Architecture for Developers” si consultant independent pentru startup-uri si multinationale din peste 20 de tari.

Primul curs al seriei, Kanban Primer, va avea loc pe 16 septembrie si va fi sustinut de Arie van Bennekum, co-autor al Agile Manifesto si unul dintre cei mai experimentati traineri in metodele de lucru Agile. In cadrul acestui curs Arie va prezenta principiile sistemului Kanban, aplicat in dezvoltarea software pentru cresterea eficientei echipelor de programatori, folosind concepte precum “Limit Work in Progress” si “Continuous Improvment”.

Emilian Losneanu, Agile Coach, va sustine pe 1-2 octombrie cursul Agile Java Software Development, iar pe 5 si 6 noiembrie, Florin Bombeanu va sustine cursul Agile .NET Software Development.

Arie van Bennekum va sustine si ultimul curs al turului, Agile Project Management care va avea loc pe 2 si 3 decembrie 2015. Agile Project Management este o modalitate de lucru foarte flexibila care permite gestionarea proiector in timpul si bugetul dat, avand un randament ridicat al investițiilor.

Datorita caracterului interactiv al evenimentelor, numarul de locuri disponibile pentru fiecare dintre cele cinci cursuri este limitat. Inscrierile se fac pe pagina dedicata evenimentului – European Agile Tour. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, contactati reprezentantii Cegeka Romania la adresele de e-mail mircea.mihalache@cegeka.com si cristian.neacsu@cegeka.com.

Detalii cursuri:

16 septembrie 2015
Arie van Bennekum
Inscrieri pe pagina evenimentului Kanban Primer

1-2 octombrie 2015
Emilian Losneanu
Inscrieri pe pagina evenimentului Java Agile Software Development

6-7 octombrie 2015
Simon Brown
Inscrieri pe pagina evenimentului Coding the Architecture

5-6 noiembrie 2015
Florin Bombeanu
Inscrieri pe pagina evenimentului .NET Agile Software Development

2-3 devembrie 2015
Arie van Bennekum
Inscrieri pe pagina evenimentului Agile Project Management

Despre Cegeka Romania - www.cegeka.com/ro
Cegeka este una dintre cele mai mari companii private de servicii IT din Belgia, cu o cifra de afaceri de peste 280 de milioane de euro si sedii in Olanda si Romania, unde lucreaza peste 3000 de angajati. In Romania compania are peste 300 de angajati. Cegeka Romania dezvolta solutii software pentru eficientizarea afacerilor dintr-o gama larga de industrii si ofera solutii de infrastructura IT de inalta calitate.