15 Septembrie 2015

Top 5 gadget-uri pentru inceputul de an scolar



Inceputul anului scolar reprezinta o scuza buna pentru achizitionarea gadget-ului pe care ti-l doreai inca de la… sfarsitul precedentului an scolar. Cititi in continuare cinci recomandari de dispozitive electronice care exceleaza la capitolul portabilitate.

Moleskine Large Black Hard Evernote Business Notebook

Orice elev si student trebuie sa isi ia notite, iar adesea acestea sunt “impartite” cu o parte din colegii de clasa. Moleskine Evernote Business Notebook le permite utilizatorilor sa fac exact acest lucru: sa scrie pe o foaie de hartie clasica si apoi sa transforme textul in format digital.

Pret: 127,9 lei

Numar file: 240

Foto: Amazon


Multipriza Bachmann Powercube

Multipriza Bachmann Powercube este exemplul perfect de “all in one”: dispozitivul ofera o priza mobila de 90°, mufe jack pentru casti si microfon, alte doua prize Schuko cu protectie copii, dublu incarcator USB, protectie supatensiune, retea/telefon/fax/modem, intrerupator, si un cordon de 2m.

Pret: 110,49 lei


Tastatura Bluetooth Multi-Device Logitech K480

Tastatura Bluetooth Multi-Device Logitech K480 reprezinta optiunea portabila pentru cei care vor sa scrie cu usurinta pe oricare dintre cele trei device-uri cu care este compatibila: PC, tableta sau smartphone.

Pret: 240 lei

Greutate: 820 g

Dimensiuni (W x D x H mm): 195 x 299 x 20 mm


Microsoft Surface Pro 3 si Lenovo MIIX 3

Surface pro 3 are toata puterea si performanta unui laptop premium intr-un design subtire si usor. Vine impreuna cu Surface Pen, un stylus ce ofera o experienta naturala in ceea ce priveste atat scrisul, cat si desenatul. Tableta nu este insa insotita de o tastatura, asa ca optiunea din slide-ul anterior se poate dovedi folositoare.

Pret: 4.899

Procesor: Intel® Core™ i5-4300U Dual-Core 1.9GHz

Stocare: 128 GB SSD

Lenovo MIIX 3

Lenovo MIIX 3 reprezinta varianta (mult) mai ieftina pentru Surface pro 3, fiind echipata cu un procesor Intel Atom de 1,33 GHz si o memorie de 2 GB RAM. Lenovo MIIX 3 este livrata impreuna cu propria tastatura si Windows 8,1 preinstalat.

Pret: 1.549 lei

Procesor: Intel® Atom™ Z3735F Quad-Core 1.33GHz

Stocare: Memorie flash 64 GB

Foto: theinquirer.net


Stick USB GoodRam Cube, 64GB

In final, un stick USB pe cat de simplu, pe atat de folositor: GoodRam Cube (64GB) se diferentiaza de celelalte stick-uri prin dimensiunea extrem de redusa, fiind doar putin mai mare decat o moneda de 1 euro.

Pret: 179,99 lei

Dimensiuni (W x D x H mm): 12.3 x 33 x 6

Interfata: USB 2.0




Citeste si