In prezent compania are 1.350 de angajati in trei orase: 669 in Cluj-Napoca, 361 in Bucuresti si 327 in Iasi.
In luna mai Endava s-a mutat intr-un nou sediu in cladirea de birouri AFI Park 3, din apropiere de centrul comercial AFI Palace Cotroceni, dar si de Politehnica, cea mai mare universitate tehnologica din tara.

Noul spatiu din Bucuresti are o capacitate de 650 de persoane, iar compania va ajunge la acest numar in aproximativ doi-trei ani, dupa cum a declarat pentru wall-street.ro, Radu Grosu, deliver director Endava Bucuresti.

Compania britanica are in jur de 2.400 de angajati la nivel global si este prezenta pe piata locala de zece ani. Sediul din Romania se afla la Cluj.

“In Cluj si Iasi am reusit sa schimbam putin aceste orase. Speram ca in aproximativ cinci ani sa avem acelasi impact si in Bucuresti”, a declarat John Cotterell, in cadrul conferintei de presa.

Citeste si:

El a mai spus ca Endava este o companie care creste anual cu 40-50% in privinta cifrei de afaceri, ceea ce ar putea duce la o crestere cu in jur de 30% a numarul de angajati in fiecare an.

Anul trecut compania a avut o cifra de afaceri de 37 de milioane de euro pe piata locala, in crestere cu 40% fata de 2013, fiind unul dintre primi zece dezvoltatori de software si servicii IT de pe piata locala.

Cu sediul in Londra, Endava este una dintre dintre cele mai mari companii de servicii informatice din regiune. Compania are birouri in Marea Britanie, SUA, Germania, Romania, Moldova, Serbia si Macedonia si anul trecut a inregistrat o cifra de afaceri de 114 milioane de euro in anul financiar 2014-2015.