Digital Cable Systems, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii de pe piata locala, vrea sa lanseze servicii de telefonie mobila in urmatoarea jumatate de an, a declarat in cadrul ZF Digital, Dinu Malacopol, directorul general al companiei.

“Urmeaza sa lansam servicii de telefonie mobila si distributie de energie. Piata romaneasca se indreapta catre o piata de servicii integrate . Nu cred ca pe segnentul business tot consumer mai poti sa cresti fara sa oferi servicii integrate, iar asta inseamna telefonie fixa, internet, video si telefonie mobile. Lansarea va fi in urmatoarele sase luni, suntem in negocieri avansate cu doi operatori si vom semna cu unul dintre ei. Vom fi MVNO (operator virtual mobil)”, a spus managerul.

Operatorii MVNO sunt companii care folosesc infrastructura unui alt jucator de telecomunicatii, ei ocupandu-se doar de marketing.

“Tinta este sa vindem telefonie mobile catre actualii clienti de triple play (n.red. telefonie fixa, internet, televiziune). Avem toate sansele sa vindem door to door serviciile impachete astfel. Energia, spre deosebire de serviciile telecom, sunt un servicu universal, 98% dintre casele din Romania sunt conectate la energie. Este greu de crezut ca vreunul dintre clientii nostri nu are acces la electricitate. Insa este un business case bun pentru impachetarea aceasta pe care o facem cu serviciile actuale", explica Malacopol.

DCS este un operator cu afaceri de 53 de milioane de euro anul trecut si activitati in 33 de localitati.

Citeste si:
AKTA intra pe piata telefoniei mobile, cu abonamente de la 2 euro/luna
AKTA intra pe piata...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Miscare surpriza: Un nou post TV va emite in Romania