Vezi mai jos ce au spus sefii operatorilor telecom cand au fost rugati sa isi adreseze intrebari unul altuia.

Valentin Popoviciu, vicepresedinte RCS&RDS: De ce preturile nu sunt corelate cu puterea de cumparare a romanilor?

Robert Redeleanu, CEO UPC: Cum facem ca zona de customer experience sa nu fie doar ceva pe hartie? Eu, personal, sunt multumit ca avem un timp mult mai scurt decat industria cand este vorba de o depanare, un timp mult sub media industriei cand vorbim de instalarea unui serviciu nou, dar gradul de satisfactie cu serviciile noastre nu este cel mai mare.

Jean Francois Fallacher, CEO Orange: Cum facem sa avem mai multa transparenta in industrie pe viitor?

Ravinder Takkar, CEO Vodafone: Sunt foarte pozitiv, am vazut ca romanii sunt foarte avansati din punct de vedere tehnologic si folosesc serviciile intr-un mod foarte efficient. Intrebarea mea este cum ne asiguram ca oferim serviciile si calitatea serviciilor pe care si le doresc.

Ovidiu Ghiman, director executiv comercial segmentul business Telekom: Cum facem sa obtinem mai multa valoare (n.red profit) din serviciile noi pe care le lansam?

Intrebarile au fost adresate in cadrul evenimentului ZF Digital.

Sursa foto: Andrada Mihailescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri