Connect Box, raspunde asteptarilor romanilor cu privire la utilizarea internetului Wi-Fi. Aproximativ 49% dintre utilizatori cred ca viteza internetului prin wireless este aceeasi cu cea oferita de internetul prin cablu si 51% sunt de parere ca viteza internetului ramane aceeasi indiferent cate persoane sunt conectate in acelasi timp, conform unui studiu de piata realizat de UPC in perioada iulie-august 2015, pe un esantion reprezentativ de utilizatori de internet din mediul urban. *

UPC Romania a lansat modemul de ultima generatie, Connect Box, care asigura viteze de pana la 500 Mbps prin Wi-Fi, conexiune stabila si acoperire oriunde in casa. Modemul este disponibil cu internetul Fiber Power 200 si 500, in toata aria de acoperire UPC.

Connect Box imbina designul modern si minimalist cu functionalitati tehnice avansate pentru a oferi cea mai buna experienta wireless. Modemul poate oferi viteze similare internetului prin cablu, distribuie inteligent semnalul oriunde in casa si asigura cel mai bun trafic de internet pentru toate dispozitivele conectate prin Wi-Fi.

In prezent, 83% dintre utilizatorii rezidentiali de internet folosesc internetul wireless, fata de 69% in urma cu doi ani, mai arata studiul UPC. In medie, un utilizator detine 3,6 echipamente prin care acceseaza internetul acasa, iar in intervalele orare obisnuite de utilizare sunt conectate simultan la internet aproximativ 2,4 persoane intr-o locuinta.*

Mai multe informatii despre Connect Box sunt disponibile pe www.upc.ro/internet/connect-box.

* Sursa: studiu de piata realizat in 2014, prin intermediul Mercury Research, pe utilizatori de servicii de internet, din mediul urban.

Setari Cookie-uri