Vodafone intra pe piata cu una dintre cele mai agresive oferte de marketing, oferind cel mai mare spatiu cu Internet gratuit din Europa: toate statiile de metrou din Bucuresti vor avea Internet gratuit, prin 4G.

Oferta este disponibila incepand de astazi, 9 februarie, si este valabila pana la 31 martie. Totodata, operatorul telecom va oferi Internet mobil gratuit in toata tara, in weekendul 13-14 februarie.

"Este cel mai mare spatiu cu Internet gratuit din intreaga Europa", puncteaza Andrea Rossini, director, consumer business unit, la Vodafone Romania. "Practic, poti sta pe HBO Go, sa cumperi online sau pur si simplu sa stai pe Internet, 100% gratuit", subliniaza el.

Totodata, Vodafone subliniaza ca este "primul operator care garanteaza un nivel optim al satisfactiei pentru toti utilizatorii sai, abonati, clienti ai cartelei sau ai serviciilor de business. Daca, din orice motiv, un utilizator al serviciilor Vodafone Romania nu este complet satisfacut si ofera feed-back in aceasta privinta, va fi recompensat cu o zi intreaga de Internet gratuit", puncteaza oficialul companiei.

Cu alte cuvinte, daca ceva nu te multumeste la serviciile oferite de companie, poti intra in aplicatia mobila MyVodafone si, de acolo, sa transmiti motivele nemultumirii precum si locatia sa, operatorul oferindu-ti o zi de Internet mobil gratuit. Acest serviciu va fi oferit incepand cu data de 16 februarie, bonusul urmand a fi activat pana in 48 de ore de la completarea formularului, putand fi utilizat timp de 24 de ore.

Principalii concurenti ai companiei sunt Orange, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri