Vodafone intra pe piata cu una dintre cele mai agresive oferte de marketing, oferind cel mai mare spatiu cu Internet gratuit din Europa: toate statiile de metrou din Bucuresti vor avea Internet gratuit, prin 4G.

Oferta este disponibila incepand de astazi, 9 februarie, si este valabila pana la 31 martie. Totodata, operatorul telecom va oferi Internet mobil gratuit in toata tara, in weekendul 13-14 februarie.

"Este cel mai mare spatiu cu Internet gratuit din intreaga Europa", puncteaza Andrea Rossini, director, consumer business unit, la Vodafone Romania. "Practic, poti sta pe HBO Go, sa cumperi online sau pur si simplu sa stai pe Internet, 100% gratuit", subliniaza el.

Totodata, Vodafone subliniaza ca este "primul operator care garanteaza un nivel optim al satisfactiei pentru toti utilizatorii sai, abonati, clienti ai cartelei sau ai serviciilor de business. Daca, din orice motiv, un utilizator al serviciilor Vodafone Romania nu este complet satisfacut si ofera feed-back in aceasta privinta, va fi recompensat cu o zi intreaga de Internet gratuit", puncteaza oficialul companiei.

Cu alte cuvinte, daca ceva nu te multumeste la serviciile oferite de companie, poti intra in aplicatia mobila MyVodafone si, de acolo, sa transmiti motivele nemultumirii precum si locatia sa, operatorul oferindu-ti o zi de Internet mobil gratuit. Acest serviciu va fi oferit incepand cu data de 16 februarie, bonusul urmand a fi activat pana in 48 de ore de la completarea formularului, putand fi utilizat timp de 24 de ore.

Principalii concurenti ai companiei sunt Orange, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC Romania.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri