Lenovo lanseaza un serviciu de roaming wireless

Lenovo a anuntat un nou serviciu global de roaming wireless numit Lenovo Connect. Lenovo, care este de mult timp operator de retele virtuale mobile (MVNO), va oferi de acum serviciul Lenovo Connect, un serviciu de comunicatii integrate care functioneaza pe mai multe dispozitive si retele, dincolo de granite, pentru clientii din China si regiunea EMEA si elimina necesitatea de a achizitiona un card SIM separat.

Practic, Lenovo Connect ofera roaming global si asigura o fidelizare mai mare a clientilor, prin valorificarea serviciilor de Big Data si cloud ale companiei – un serviciu si o miscare de marketing interesanta. Serviciul se adreseaza companiilor de toate dimensiunile si profesionistilor mobili, astfel incat acestia sa fie conectati in permanenta.

In China, Lenovo ofera aplicatia Lenovo Connect pe o serie de smartphone-uri si laptopuri proprii. Cu un click, utilizatorii pot accesa Lenovo Connect pentru acces la internet la preturi locale in timp ce calatoresc in peste 50 de tari din intreaga lume. In China, primele produse Lenovo cu Lenovo Connect vor fi smartphone-ul LeMeng X3 si tableta MIIX 700.

In EMEA, Lenovo lucreaza cu partenerii sai din canalele de distributie pentru a oferi Lenovo Connect clientilor pe o varietate de dispozitive Lenovo ThinkPad. Serviciul va fi disponibil initial in 45 de piete din regiunea EMEA. Lenovo Connect va fi sustinut de planuri de date personalizate, pentru trafic de date national si international, in peste 110 tari din intreaga lume.

Lenovo si-a construit capabilitatile MVNO ca unul dintre cei mai mari operatori din lume, cu 11 milioane de utilizatori in momentul de fata. Avand peste 400 de milioane de utilizatori ai serviciilor de cloud, Lenovo Connect isi extinde strategia de conectivitate inteligenta pentru a integra serviciile de cloud si canalele de comunicatii cu dispozitivele.

Citeste si:
Lenovo lanseaza primul PC 5G din lume la 1.500 de dolari
Lenovo lanseaza primul PC 5G...

„Odata cu aparitia tehnologiei 5G si a Internet of Things, ne asteptam ca piata telecomunicatiilor sa creasca exponential”, a declarat Wang Shuai, vicepresedinte Lenovo si general manager Understanding Telecom. „Lenovo Connect si serviciile noastre MVNO ne vor ajuta sa intram intr-o lume noua, conectata la nivel global, prin crearea unei conexiuni inteligente integrate intre retele, servicii si dispozitive.

Lenovo Connect va fi disponibil in China de luna aceasta, pe o serie de smartphone-uri, iar pe parcursul anului si pe o serie de laptopuri si tablete. In EMEA, serviciul va fi disponibil trimestrul acesta pe o serie de laptopuri ThinkPad.

Principalii concurenti ai Lenovo sunt HP, Dell, Asus sau Apple.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri