Microsoft a retras invitatia catre Okta, un startup de cloud, care a fost ani de-a randul sponsor al evenimentului Ignite, conform CEO-ul companiei, Todd McKinnon, pentru Business Insider.

Microsoft a ales sa renunte la partener desi Okta a fost sponsor si participant ani de-a randul.

Principalul produs al startup-ului ajuta companiile sa faciliteze managementul parolelor angajatilor pe diferite servicii cloud, ajutandu-i inclusiv pe mobile. Microsoft a lansat recent produse similare.

Intr-un eMail interceptat de Business Insider, Microsoft a spus ca leadership-ul evenimentului refuza sponsorizarea Okta, inclusiv participarea prin zona expo, „din cauza competitiei vaste dintre companiile noastre in zona de solutii de mobilitate”.

Chestiunea ciudata este ca Microsoft nu si-a dat afara toti concurentii. De exemplu, Cisco, unul dintre sponsorii majori, concureaza atat cu Skype cat si cu Yammer si alte produse ale Microsoft. Probabil Cisco este un jucator mult prea mare pentru ca Microsoft sa isi permita astfel de lucruri.

Practic, doar alti doi jucatori in afara de Okta „au interzis” la eveniment – Google si Amazon, spune McKinnon.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri