RCS & RDS introduce in grila de televiziune Digi TV prin cablu digital si prin satelit doua posturi noi de televiziune: HBO2 si HBO3. Cele doua posturi de televiziune sunt disponibile atat pentru clientii Digi TV care au optat pentru extraoptiunile HBO si HBO MaxPak, cat si pentru cei care le activeaza acum.

Extraoptiunea HBO include din aceasta luna noile canale de televiziune HBO2 si HBO3, pe langa cele existente deja in pachet. Astfel, pentru un tarif lunar de 12,58 lei (TVA inclus), clientii pot urmari canale: HBO, HBO HD, HBO2, HBO3 si HBO3 HD. Extraoptiunea HBO MaxPak poate fi activata pentru doar 13,55 lei/luna (TVA inclus) si contine urmatoarele posturi de televiziune: HBO, HBO HD, HBO2, HBO3, HBO3 HD, Cinemax si Cinemax HD.

Abonatii Digi TV pot solicita aceaste extraoptiuni in orice magazin Digi si punct de prezenta RCS & RDS sau apeland serviciul de Relatii cu Clientii la numarul de telefon 031 400 4414 pentru Bucuresti si pentru 03XX 400 414 (unde XX reprezinta prefixul judetului).

Preturile abonamentelor Digi TV prin cablu digital si satelit incep de la 23,23 lei/luna (TVA inclus) si contin pana la 100 de canale de televiziune dintre care 27 in format HD.

HBO2 si HBO3 propun programe pentru intreaga familie: de la comedii si filme pentru copii, la filme de actiune si thrillere, seriale, dar si productii in premiera.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri