Originar din Israel, Ovadia a venit in Romania in anul 2010 cand a preluat conducerea companiei Tuborg. Managerul a parasit organizatia la sfarsitul lui 2015, dupa ce adus compania pe profit.

Cu peste 22 de ani de experienta in retail si FMCG, Hezy Ovadia a fost CEO-ul celui mai mare producator de ape minerale din Israel, Neviot, companie listata pe bursa din Tel Aviv, precum si CFO pentru Carlsberg Israel.

“Sunt sigur ca experienta mea va fi relevanta in aceasta etapa cand compania isi extinde activitatea pe piete si sectoare noi” declara Hezy Ovadia.

Cu sediul in Bucuresti, Nobel este unul din liderii pe piata globala de telecomunicatii. Fondata in 1998 de catre Thomas Knobel, compana s-a dezvoltat activand in domeniul cartelelor de telefonie internationala, ajungand unul dintre cei mai importanti jucatori pe aceasta piata. Pe partea B2C (business to consumer), Nobel domina piata din SUA, oferind atat cartele preplatite, cat si produse online pentru apeluri internationale.

In 2015 a ajuns la o cifra de afaceri de 250 de milioane de dolari, numarand peste 350 de angajati in 5 tari. De curand, grupul si-a diversificat aria de produse si servicii prin orientarea dezvoltarii pe noi industrii: FinTech prin Nobel Financial, distributie fizica de alimente prin Nobel Express, si Online printr-un strans parteneriat cu WowApp.