Flanco Retail a incheiat un parteneriat cu furnizorul de servicii logistice KLG Europe Logistics Romania pentru inchirierea a 10.000 de metri patrati, aflati in proprietatea operatorului, la Km 23 pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. Acest spatiu va deveni noul depozit central al retailerului incepand cu luna octombrie a acestui an, ajutand la scaderea timpului de aprovizionare a magazinelor si la livrarea mai rapida a comenzilor catre clientii finali. Prin alegerea acestei noi locatii, compania isi dubleaza, practic, spatiul de depozitare pe care il avea pana acum disponibil pentru magazinele din Bucuresti.

”Anul acesta ne optimizam structura spatiilor logistice din intreaga tara”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail. ”Pana la finalul lui 2016, vom avea cel putin 6 centre logistice zonale, in cele mai importante orase din tara, totul in ideea eficientei operationale. Depozitele proprii, plasate in zone strategice, ne vor permite sa acoperim eficient regiunile cu cele mai multe comenzi. Astfel, nu numai clientii din orase, dar si cei din localitatile adiacente, care nu pot vizita magazinele noastre sau nu pot sa-si transporte cu usurinta produsele acasa, le vor putea primi cat mai repede cu putinta.”

In prezent, compania are deja operationale centrele din Iasi si Timisoara, urmand ca, pana la sfarsitul lunii mai, sa deschida centre logistice zonale si in Sibiu si Constanta. De asemenea, Flanco va inaugura in toamna acestui an un astfel de centru si in Cluj-Napoca.

„Ne straduim sa le oferim clientilor nostri cele mai bune servicii de pe piata, ceea ce se traduce si printr-un timp foarte scurt al livrarilor”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail. ”In prezent, peste 90% din livrari se realizeaza in aceeasi zi, sau, in functie de ora la care s-a facut comanda, in urmatoarea zi lucratoare. Ne dorim ca, treptat, acest interval de timp sa se scurteze si mai mult.”

Pentru clientii din Flanco Baneasa, compania a pus deja la punct sistemul de livrare in maxim doua ore la usa clientului. Serviciul este gratuit si valabil inclusiv in zilele de sambata si duminica.

„Cel mai important serviciu pe care il punem la dispozitia clientilor nostri este acela de a le oferi oportunitatea sa se concentreze pe activitatile lor de baza, preluandu-le activitatile logistice”, declara Dragos Geletu, Managing Director al KLG Europe Logistics Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri