”Anul acesta ne optimizam structura spatiilor logistice din intreaga tara”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail. ”Pana la finalul lui 2016, vom avea cel putin 6 centre logistice zonale, in cele mai importante orase din tara, totul in ideea eficientei operationale. Depozitele proprii, plasate in zone strategice, ne vor permite sa acoperim eficient regiunile cu cele mai multe comenzi. Astfel, nu numai clientii din orase, dar si cei din localitatile adiacente, care nu pot vizita magazinele noastre sau nu pot sa-si transporte cu usurinta produsele acasa, le vor putea primi cat mai repede cu putinta.”

In prezent, compania are deja operationale centrele din Iasi si Timisoara, urmand ca, pana la sfarsitul lunii mai, sa deschida centre logistice zonale si in Sibiu si Constanta. De asemenea, Flanco va inaugura in toamna acestui an un astfel de centru si in Cluj-Napoca.

„Ne straduim sa le oferim clientilor nostri cele mai bune servicii de pe piata, ceea ce se traduce si printr-un timp foarte scurt al livrarilor”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail. ”In prezent, peste 90% din livrari se realizeaza in aceeasi zi, sau, in functie de ora la care s-a facut comanda, in urmatoarea zi lucratoare. Ne dorim ca, treptat, acest interval de timp sa se scurteze si mai mult.”

Citeste si:

Pentru clientii din Flanco Baneasa, compania a pus deja la punct sistemul de livrare in maxim doua ore la usa clientului. Serviciul este gratuit si valabil inclusiv in zilele de sambata si duminica.

„Cel mai important serviciu pe care il punem la dispozitia clientilor nostri este acela de a le oferi oportunitatea sa se concentreze pe activitatile lor de baza, preluandu-le activitatile logistice”, declara Dragos Geletu, Managing Director al KLG Europe Logistics Romania.