Liam Coffey este in Romania, la Ericsson, de trei ani si jumatate si nu are niciun cuvant negativ de spus despre tara si oameni. “Aici am gasit unii dintre ce mai motivati si dinamici oameni”, spune el, subliniind ca este mai degraba adeptul eficientei, decat al orelor indelungate petrecute la munca.

Coffey, VP and head of Global Service Center a fost prezent la WALL-STREET 360 unde a vorbit despre provocarile industriei externalizarii si suportului alocat clientilor, despre incurajarea intraprenoriatului, dar si despre schimbarea rapida a pietei. “Trebuie sa fim adaptabili si extrem de dinamici, intrucat tehnologia se schimba si ne schimba, si la fel si nevoile clientilor. In paralel, trebuie sa ne crestem si aptitudinile ICT”, spune el.

Compania angajeaza activ, in special persoane cu aptitudini tehnice. Afla mai multe despre planurile Ericsson in Romania pe acest segment, din interviul video.

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .
Setari Cookie-uri