Simona Panait, promovata marketing manager Samsung pe Europa de Sud Est

Samsung Electronics Romania o anunta pe Simona Panait in functia de marketing manager pe regiunea Europa de Sud Est. Din noua pozitie, Simona Panait va coordona strategia de marketing si comunicare din Europa de Sud Est, incluzand Romania, Ungaria si Bulgaria, fiind responsabila de lansarile de flaghsip-uri pe pietele din regiune, precum si de campaniile de brand.

Simona Panait are o experienta de peste 16 ani in marketing, ocupand anterior functia de operations marketing manager pentru Romania si Moldova in cadrul Coca-Cola Company precum si pozitia de global marketing manager pentru Ilko Coffee International, un joint venture intre Coca-Cola Company si illy Caffe. In trecut ea a a coordonat echipa de marketing si management de categorie in cadrul Coca-Cola HBC Romania din pozitia de national marketing manager.

„Ma bucur sa ma alatur unei echipe de marketing solide, care detine o importanta majora in strategia de performanta a business-ului din regiune”, a declarat Simona Panait.

Noul manager de marketing si-a inceput cariera in anul 2000 in Coca-Cola HBC Romania si a ocupat, de-a lungul timpului, diferite roluri in departamentele de marketing si comercial precum: regional trade marketing coordinator, trade coordinator key accounts, promo & launches coordinator, trade marketing manager East Zone, consumer activation manager respectiv national marketing manager.

Citeste si:
Inspecții inopinate la Altex, eMAG, Flanco și Samsung, derulate de...
Inspecții inopinate la Altex,...

Principalii concurenti ai Samsung pe piata locala sunt Sony, LG, Apple sau Huawei.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri