In linie cu zvonurile anterioare, articolul subliniaza ca notebook-urile updatate sunt mai subtiri si vor include o linie touchscreen deasupra keyboard-ului, care va prezenta functionalitati uzuale din taskbar, precum si integrarea unui senzor Touch ID pentru ca utilizatorii sa se poata loga rapid.

Desi mai subtiri, acestea nu vor deveni la fel de usoare ca MacBook Air, a spus una dintre persoane. Trackpad-ul este, de asemenea, putin mai mare. Poate mai important, sursa anonima spune ca laptop-urile vor avea un procesor grafic mai puternic si mai eficient, pentru gaming sau procesare video. Cel mai probabil placa video va fi de la AMD. Inca nu este clar cine va fi furnizorul procesoarelor, insa cel mai probabil va ramane Intel.

“Noua placa grafica Polaris, de la AMD, este cu 20% mai subtire decat predecesoarea”, spune sursa. Noile laptop-uri vor putea sustine si experienta Virtual Reality, una dintre tendintele predominante in industria tech a ultimelor luni.

Produsele vor fi prezentate, cel mai probabil, in octombrie. In septembrie, compania va prezenta noile modele de iPhone si iPad-uri.