Exit rasunator: Emi Gal vinde Brainient catre Teads

Teads, compania de video advertising care a atras luna trecuta 47 de milioane de dolari pentru achizitii in sectorul tehnologic, a cumparat Brainient, compania pornita din Romania de Emi Gal, care a reusit sa creasca accelerat pe piata din Marea Britanie.

Fondata in 2009, Brainient si echipa sa de romani a devenit un jucator important in video advertising, business-ul oferind servicii de crestere a engagement-ului si performantei clipurilor, facandu-le mai interactive si personalizate.

Nici Emi Gal, nici Bertrand Quesada, CEO al Teads, nu au oferit informatii privind valoarea tranzactiei, insa primul pare incantat de exit. Brainient a atras pana acum 4 milioane de dolari fonduri, inclusiv o serie A in 2012, in valoare de 1,8 milioane de dolari, scrie Techcrunch.

O sursa citata de Techcrunch subliniaza ca investitorii de la Teads nu ar ezita sa il sustina pe Gal, daca acesta va decide sa inceapa o noua companie. Emi Gal si cofondatorul Andrei Baragan detineau actiuni in Brainient, insa nu mai erau majoritari.

Planurile romanului sunt de a se reloca in New York City pentru a ajuta Teads Studio sa vanda mai mult pe piata din SUA.

Citeste si:
Brainient extinde oferta solutilor interactive in Europa de Est si...
Brainient extinde oferta...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Cum alegi cel mai bun laptop pentru business în 2020?
Setari Cookie-uri