Uber lanseaza uberSKI in Brasov si tarife fixe pentru cursele intre Brasov si Poiana

Uber lanseaza un nou serviciu destinat brasovenilor si turistilor pasionati de ski. Astfel, in perioada 20 decembrie 2016 - 31 martie 2017, acestia vor avea la dispozitie uberSKI, un serviciu cu masini dotate cu suport suport de echipament de ski care pot transporta pana la doua perechi de ski-uri sau doua placi de snowboard.

Cei care merg cu Uber in Poiana Brasov sau inapoi, vor achita un tarif fix pentru cursa lor Uber, indiferent de trafic - 40 de lei pentru serviciul obisnuit uberX si 50 de lei pentru noul serviciu uberSKI.

“In perioada sarbatorilor si a sezonului de ski, aglomeratia devine o problema in statiunile montane. Iar atunci cand ai cu tine si claparii si skiurile, lucrurile se complica si mai mult. Cu uberSKI si tarifele fixe intre Brasov si Poiana Brasov, vrem sa ne aducem contributia la un sezon de ski in care ne petrecem mai putin timp in masina sau cautand loc de parcare si mai mult timp facand lucrurile care conteaza pentru noi” a spus Irina Scarlat, Marketing Manager, Uber Romania.

Cum functioneaza?

� Deschide aplicatia Uber
� Introdu destinatia
� Selecteaza optiunea uberSKI
� Un sofer partener va ajunge la utilizator in cateva minute cu o masina echipata cu suport pentru echipamentul tau de ski sau placa de snowboard

Care este tariful uberSKI

Citeste si:
Uber va oferi trei noi servicii adiționale
Uber va oferi trei noi...

Tariful uberSKI este tariful standard uberX in Brasov (1.5 lei tarif de baza + 1.5 lei tarif pe km + 0.2 lei tarif pe minut), la care se adauga o taxa suplimentara de 10 RON pentru a beneficia de masina echipata cu suport pentru echipamentul de ski.

Astfel, in conditii de trafic normal, tariful achitat pentru o cursa de la gara la Piata Sfatului va fi de aproximativ 18 lei folosind, optiunea uberSKI.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri