UPC permite accesarea emisiunilor PRO timp de 7 zile de la difuzarea initiala

UPC Romania, parte a grupului Liberty Global, anunta incheierea unui parteneriat cu Pro TV prin care clientii UPC pot accesa Pro TV, Acasa, sport.ro, Pro Cinema si Acasa Gold, timp de 7 zile de la difuzarea initiala, oriunde s-ar afla.

Continutul este disponibil clientilor UPC de televiziune digitala prin intermediul functiei Replay TV a HORIZON, care le permite utilizatorilor sa nu rateze nicio emisiune sau film preferat si prin aplicatia HORIZON Go, care ofera acces la programele preferate de la TV pe orice dispozitiv, oriunde si oricand.

Astfel, prin parteneriatul cu Pro TV, clientii UPC au posibilitatea sa acceseze programele TV ale canalelor Pro TV, Acasa, Pro Cinema, sport.ro si Acasa Gold timp de 7 zile de la difuzare. In plus, aleg si unde urmaresc emisiunile, serialele si filmele preferate: pe televizor sau pe device-uri mobile - laptop, tableta, smartphone - prin intermediul aplicatiei Horizon GO.

„Consolidarea parteneriatului cu CME este parte a strategiei UPC de a oferi cea mai buna experienta de divertisment din Romania. Doar cu platforma HORIZON, clientii au acces complet la toate brandurile PRO. Raspundem astfel nevoii lor de flexibilitate, de a alege cand urmaresc serialul sau emisiunea favorita, dat fiind programul tot mai incarcat” declara Bogdan Bucurei, director marketing UPC Romania.

Citeste si:
Preturi speciale la achizitionarea biletelor Eventim pe site-ul UPC
Preturi speciale la...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri