GoPro, Inc. (NASDAQ: GPRO) a anuntat astazi deschiderea unui nou birou in Bucuresti care se va concentra pe inginerie software, inclusiv pe dezvoltarea platformelor sale web si comert electronic. Aceasta extindere a operatiunilor in Romania avantajeaza atat GoPro, care astfel poate sa beneficieze de talentele locale in inginerie, cat si piata fortei de munca, compania propunandu-si sa creeze pana la o suta de locuri de munca in Bucuresti in 2017. Mai mult, biroul local GoPro Bucuresti se va deschide oficial la 1 martie.

„Pentru GoPro, crearea si oferirea celor mai bune produse si servicii din lume este obiectivul principal al companiei, asadar dezvoltarea echipei noastre de inginerie software intr-un epicentru tehnologic international este pe deplin indreptatita”, a comentat Joe Bentley, vice presedintele Departamentului de Inginerie din cadrul GoPro. „Suntem incantati sa pornim in aceasta aventura si sa continuam sa oferim o experienta extraordinara pentru clientii nostri din intreaga lume.”, adauga Bentley.

Pentru a accelera procesul de recrutare si in vederea eficientizarii operatiunilor la nivel local, GoPro l-a desemnat pe Ioan Barbulescu ca director general al GoPro Bucuresti, iar echipa va raporta la Joe Bentley. Ioan a lucrat anterior la Deutsche Bank si la compania tech 1&1.

De asemenea, Echipa GoPro Bucuresti va organiza un eveniment de recrutare pentru candidatii interesati, dar si pentru comunitatea locala interesata de tehnologie in datele de 8 si 9 martie in cadrul TechHub, Strada Nicolae Filipescu 39-41, sector 2, Bucuresti. Evenimentul se va desfasura intre orele 7:00 si 22:00.

„Decizia de a extinde operatiunile de inginerie software ale companiei GoPro in Bucuresti se aliniaza cu prioritatile noastre pentru 2017: consolidarea operatiunilor de executie si gestionarea costurilor”, a declarat CJ Prober, director operatiuni in cadrul GoPro. „Romania este o piata ofertanta in zona de resurse umane si talente care au studiat la universitati de prestigiu, precum o zona atragatoare pentru cele mai cunoscute companii de tehnologie la nivel mondial. Avem ocazia sa impulsionam aceste talente si sa ne concentram furnizorii externi de servicii IT si software intr-o echipa la nivel central, care sa fie extrem de eficienta.”

Sursa foto: Shutterstock: 356967794

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri