Levi's Commuter Trucker, cum se numeste geaca inteligenta rezultata din colaborarea celor de la Levi’s cu Google, are la baza o tesatura care conduce impulsurile electromagnetice si permite, astfel, ca anumite functii ale gadgeturilor sa fie apelate prin intermediul gecii, potrivit News.ro.

Mansetele gecii sunt dotate cu o serie de butoane discrete care permit, in aceasta prima versiune a produsului, apelarea unor functii limitate precum primirea sau respingerea apelurilor, ori gestionarea listei de redare a melodiilor. Butoanele functioneaza intr-un mod similar touchpad-ului de la laptopuri, pe langa functiile de aparare, acesta recunoscand si swipe-uri. Aceste butoane functioneaza pe baza unei surse de energie care, conform producatorului, va trebui reincarcata la aproximativ doua zile.

Citeste si:

Tesatura care face posibil acest produs se distinge cu greutate de materialul obisnuit, putand fi implementata cu usurinta in orice material. Datorita acestui fapt, cele doua companii pot si doresc sa creeze un adevarat ecosistem de confectii care sa integreze aceasta tehnologie.

Geaca Levi's Commuter Trucker va fi disponibila din toamna, atat pentru barbati, cat si pentru femei, si va costa 350 de dolari.