Societatea Teamnet International S.A. a depus astazi, 20 martie 2017, cererea de deschidere a procedurii insolventei la Tribunalul Prahova, conform companiei. wall-street.ro a scris despre acest subiect saptamana trecuta.

„In acest moment, lucram la un proces de reorganizare si redefinire a modului intern de lucru. Am luat aceasta decizie la nivelul Board-ului Director pentru a ne sustine mai departe ca business si pentru a ne onora angajamentele fata de angajati, clienti, parteneri si furnizori. In perioada imediat urmatoare, ne vom concentra pe reducerea costurilor operationale si optimizarea proceselor interne, mentinand in acelasi timp competentele existente in cadrul companiei”.

Conform surselor din companie ale wall-street.ro, vor urma „disponibilizari masive” din multiple departamente ale companiei fondate de fugarul Sebastian Ghita.

„Totodata, vom asigura continuitate in dezvoltarea, implementarea si mentenanta sistemelor de care suntem responsabili atat in Romania, cat si in alte tari unde Teamnet isi desfasoara activitatea”.

Oficialii Teamnet nu au raspuns tuturor intrebarilor wall-street.ro referitoare la numarul de disponibilizari, sau alte detalii privind insolventa.

Citeste si:
Teamnet va cere luni insolventa. Urmeaza restructurari masive
Exclusiv: Teamnet va cere...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
2012 vs 2015: Cum au evoluat companiile IT aEURzabonateaEURt la contracte cu statul