Cauti cadouri de Ziua Copilului: eMAG are in oferta reduceri la jucarii, pentru toate gusturile si varstele. Ofertele lansate cu ocazia campaniei "eMAGIA copilariei" sunt foarte diverse, astfel ca parintii pot alege cadouri pentru cei mici, dar si pentru cei mari. Campania cu reduceri eMAG se incheie pe data de 1 iunie.

De ziua lor, toti copiii trebuie rasfatati si surprinsi cu cadourile preferate. Tocmai de aceea, eMAG a lansat campanie "eMAGIA copilariei", care ofera reduceri de pana la 50% la foarte multe produse. Din lista lunga de oferte eMAG, am selectat cateva produse pentru tine.

Reduceri eMAG de Ziua Copilului: motocicleta Molto Premium all-road

Motocicleta Premium este mijlocul ideal de deplasare pentru copii. Are roti dure, rezistente pentru toate tipurile de teren, inclusiv pentru nisip, si suporta o greutate de pana la 25 de kilograme.

Motocicleta poate fi un bun cadou pentru baietei, cu conditia sa aiba peste 2 ani. Aceasta este facuta in totalitate din plastic, fiind potrivita pentru cei mici.

Motocicleta se vinde in oferta eMAG cu o reducere de 31%. Vezi pretul AICI.

Oferta eMAG la masinuta electrica cu telecomanda

Masinuta electrica Aero este o decapotabila sport clasica, disponibila in trei culori placute. Are doua motoare de 6V/4Ah (total 12V/8Ah), cate unul pe fiecare roata spate.

Masinuta este actionata cu ajutorul pedalei din podea, butoanelor de pe volan pentru claxon, si este echipata cu melodii polifonice. Aceasta poate fi controlata de catre parinte cu ajutorul telecomenzii.

Pentru siguranta copiilor, masinuta este atent construita, din materiale de inalta calitate. Masinuta electrica aero este conceputa pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani.

In oferta eMAG, masinuta se vinde cu o reducere de 45%. Poti consulta pretul AICI.

Reduceri eMAG - cadouri de Ziua Copilului: tricicleta pentru copii Mappy

Tricicleta Mappy este numai buna pentru o iesire in parc. Ghidonul ei are cateva butoane care actioneaza diverse sunete precum si lumini, concepute sa ii capteze atentia celui mic.

Sezutul poate sa fie fixat in 2 pozitii: plat, pentru a fi folosit pe post de ride-on de catre copii si oblic, pentru a fi folosit drept sprijin pentru primii pasii ai copilului, devenind astfel si un premergator.

Tricicleta este recomandata pentru copiii cu varsta de la 18 luni si este confectionata din materiale de calitate.

Tricicleta se vinde la eMAG cu o reducere de 45%. Vezi pretul AICI.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Shutterstock/ shrigite

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri