Problema presanta a Sectorului 6? Nu are (inca) televiziune online

Primarul Gabriel Mutu, Sectorul 6, va solicita maine consilierilor locali scoaterea de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Sector 6 a proiectului “Televiziune online in comunitatea noastra” si prelungirea cu inca 30 de zile a perioadei de dezbatere publica.

“Un astfel de proiect necesita dezbateri ample pentru o mai buna intelegere a beneficiilor pe care le va aduce locuitorilor Sectorului 6”, transmite Primaria care, in prezent, nu mai are nicio problema nerezolvata – poluare, proiecte neterminate si care se prelungesc infinit (vezi Cinematograful Favorit sau Parcul Drumul Taberei – n.r.).

In cadrul dezbaterilor pe care Primaria le va initia cu reprezentantii media, cu organizatiile societatii civile si locuitorii sectorului, proiectul va fi prezentat in detaliu si va putea fi imbunatatit cu propunerile prezentate.

Gabriel Mutu, primarul Sectorul 6, subliniaza: “Am considerat necesara o perioada mai lunga de dezbatere publica a acestui proiect care are un unic beneficiar: cetateanul Sectorului 6. Tinerii vor avea sansa sa invete gratuit o meserie si sa ofere online emisiuni de interes pentru comunitate. Programele difuzate vor avea exclusiv caracter educativ, social, de divertisment si utilitar. Invit si pe aceasta cale pe toti cei interesati, in special jurnalistii, sa participe la aceste dezbateri si sa isi aduca aportul, ca voluntari, la acest proiect”.

Wall-Street.ro va solicita informatii privind investitia in viitoarea televiziune online, dar si impactul pe care reprezentantii Primariei considera ca il va avea asupra dezvoltarii economice si sociale a cetatenilor.

Citeste si:
Tiganii au televiziune: Aurel Pascu a lansat Romanian Gipsy...
Tiganii au televiziune: Aurel...

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri