Cursa de pe piata browserelor a fost mereu una extrem de dinamica. Inca de cand lumea a inceput sa aiba acces la Internet, mai multi jucatori de pe piata s-au chinuit sa acapareze utilizatorii prin design si fiabilitate. Daca la inceput Internet Explorer era lider absolut, fiind folosit de peste 90% dintre utilizatori, vremea a trecut, iar lucrurile s-au schimbat. A fost detronat de Firefox ceva ani mai tarziu, iar Chrome a venit si el din urma si a maturat concurenta din calea sa.

Un studiu de piata recent ne arata ca browserul dezvoltat de Google este pe primul loc in topul celor mai folosite, la distanta mare de concurenta (aproape 60% din utilizatorii de Internet). Nu e nici o surpriza aici, chiar si acest articol il scriu de pe Chrome. Insa ce e cu adevarat interesant, este browserul prezent pe locul doi. Este vorba de nimeni altul decat batranul Internet Explorer. Nu, nu Microsoft Edge. Internet Explorer. Chiar daca este intr-un declin accentuat de foarte multi ani, browserul Microsoft inca detine aproape 18% din utilizatori.

Citeste articolul integral pe Playtech.ro

Sursa foto: Playtech.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri