In anuntul de participare la licitatie, lansat in luna mai, Curtea de Conturi mentiona ca doreste sa incheie un acord-cadru pe 12 luni, cu o valoare estimata intre 560.000 de lei si 5,6 milioane lei, fara TVA, pentru achizitionarea a cel mult 1.000 de computere personale, dar nu mai putin de 100 de unitati, potrivit site-ului e-licitatie.ro, informeaza News.ro.

Totodata, un contract subsecvent ar fi putut viza maximum 600 de bucati, dar cu o valoare de pana la 1,44 milioane de lei.

Contractul a fost atribuit la 18 iulie companiei Sysdom Proiecte, dupa ce a primit cinci oferte eligibile in cadrul licitatiei.

Citeste si:

In final, valoarea contractului s-a ridicat la circa 4,88 milioane lei, fara TVA (5,8 milioane lei cu TVA), sub plafonul maximal initial.

Compania care a castigat licitatia a facut parte, in urma cu trei ani, din consortiul de firme care a adjudecat un contract de aproape 12,5 milioane de lei (fara TVA) de la Ministerul Educatiei, pentru realizarea unui sistem informatic care permite verificari antiplagiat.

Infiintata in anul 2007, Sysdom Proiecte a inregistrat anul trecut afaceri de 10,12 milioane de lei si un profit de putin peste 58.000 lei, potrivit datelor transmise la Ministerul Finantelor, avand 7 angajati.

Sursa foto: ElenaR / Shutterstock.com