Prezenti la Bucuresti, cu ocazia inaugurarii noului Centru de Servicii Software din Europa de Est, gigantul General Electric a vorbit despre schimbarile pe care industria le traverseaza si despre momentele favorabile la care asistam.

“Cand ne referim la transformarea digitala, vorbim despre schimbarea modului in care industriile lucreaza. Provocarea tuturor este de a incerca sa devenim digitali, iar riscul este acela ca daca o companie nu este pregatita pentru ce va urma, atunci trebuie sa isi puna serios problema de ce exista pe piata si cum ar putea face fata provocarilor din viitor”, spune Pascal Berger (foto cover), vicepresedinte Grid Software Services in cadrul departamentului de Energie al General Electric (GE).

Pentru a preintampina schimbarile la nivel tehnologic, care se petrec cu o repeziciune greu de stapanit, gigantul GE a investit in lansarea platformei PREDIX, un concept similar celui folosit de aplicatiile mobile, doar ca destinat industriilor.

“PREDIX este un software responsabil de conectivitatea echipamentelor – utilizat atat in automatizari, cat si in cazul multor tehnologii aflate in spatele utilizarii energiei”, a mai precizat reprezentantul General Electric.