Apple a lansat iPhone X, unul dintre cele mai scumpe telefoane de pana acum. Cei interesanti pot plasa precomenzile incepand de vineri, 27 octombrie. Vezi care sunt preturile ultimului model iPhone la operatorii telecom din Romania si la magazinele online care l-au listat in precomanda.

iPhone X, la precomanda pe eMAG si Altex

Pe eMAG, iPhone X se gaseste deja la precomanda, iar preturile nu sunt deloc de neglijat. Modelul de 64 de GB se vinde cu 5.400 de lei, in vreme ce modelul de 256 de GB se vinde cu 6.200 de lei.

Principalul concurent al eMAG, Altex, a cotat noul iPhone X la preturi identice: 5.400 de lei pentru modelul de 64 de GB si 6.200 de lei pentru modelul de 256 de GB.

Cu ce oferte la iPhone X se lupta operatorii telecom

La Telekom, tarifele pentru noul telefon iPhone X sunt: 5.300 de lei fara abonamentpentru iPhone X de 64 de GB, iar la abonamentul Mobil 45 pretul este 3.200 de lei. iPhone X de 256 de GB se vinde cu 6.000 de lei, iar la abonamentul Mobil 45 costa 4.000 de lei.

La Vodafone, iPhone X de 64 de GB costa 649 de euro (cu abonament recomandat) si 1.119 de euro (fara abonament). Modelul iPhone X de 256 de GB costa 799 de euro (cu abonament recomandat) si 1.289 de euro (fara abonament).

PayU este pe cale sa faca cea...
Citeste si: PayU este pe cale sa faca cea mai mare achizitie a sa din FinTech

La Orange, iPhone X de 64 de GB se vinde cu 749 de euro (pretul cu abonament), iar modelul de 256 de GB nu mai este disponibil.

iPhone X are un display Super Retina de 5,8 inch, chip A11 Bionic, realitate augmentata si imagine 3D in adancime, incarcare fara fir, camera foto imbunatatita cu stabilizare optica dubla a imaginii si Face ID, activata datorita sistemului TrueDepth, care permite identificarea faciala prin modul Portret cu functia Portrait Lighting pe camera frontala, cu un efect de adancime a fundalului, si Animoji, care capteaza si analizeaza miscarea a peste 50 de muschi faciali diferiti pentru a anima Animoji intr-un nou si amuzant mod.

Camera posterioara, redesenata, cu stabilizare duala a imaginii, include un nou filtru de culoare, pixeli mai adanci si un procesor Apple pentru imagini, imbunatatit, si dispune de modul Portret cu functia Portrait Lighting, pentru fotografii si filme. Fata acoperita integral cu sticla si partea posterioara a iPhone X dispun de cea mai durabila sticla montata vreodata pe un smartphone.

iPhone X este disponibil la precomanda in culorile Space Gray (gri stelar) si Silver (argintiu).

Parteneriat intre eMAG si...
Citeste si: Parteneriat intre eMAG si SymphoPay: in ce consta

La toti cei cinci operatori: eMAG, Telekom, Altex, Vodafone, Orange, clientii pot inregista precomanda incepand de vineri, 27 octombrie, iar incepand de vineri, 3 noiembrie, telefoanele vor putea fi cumparate din magazine.

Sursa foto: Shutterstock.com / inroad

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Top 50 brand-uri romanesti aduc valoare mai rapid decat economia