Depanero ofera servicii de reparatii pentru telefoane si echipamente elctro-IT clientilor Vodafone

Depanero, firma de service electro-IT din Romania, a incheiat un parteneriat cu Vodafone Romania, prin care ofera clientilor companiei telecom servicii de reparatii atat pentru telefoane mobile, cat si pentru echipamente electro-IT, potrivit unui comunicat transmis.

Serviciile Depanero sunt disponibile clientilor care acceseaza programul de loializare Happy Mall din aplicatia MyVodafone pentru Android.

Clientii beneficiaza de servicii de reparatii in garantie si post-garantie pentru o gama larga de produse – de la telefoane si tablete, pana la frigidere si masini de spalat – pentru care primesc un discount de 20% din valoarea manoperei reparatiei unuia sau mai multor produse in aceeasi comanda.

„Pe baza informatiilor oferite de Vodafone despre utilizatorii care sunt activi in aplicatie, estimam ca in prima jumatate a acestui an vor apela la serviciile noastre aproximativ 1.000 de clienti”, a declarat Adrian Antohi, director general Depanero.

In medie, 36.000 de telefoane mobile si 90.000 de electrocasnice mici si mari in garantie si post-garantie intra in service-ul Depanero in fiecare an.

Citeste si:
Vodafone a trecut la 100% energie verde
Vodafone a trecut la 100%...

Clientii care achizitioneaza voucherele Depanero beneficiaza de servicii de reparatii pentru toate echipamentele pe care le folosesc.

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri